Koirahoitola ihmisen parhaan ystävän iloksi.

Koira hoitoon?

Hoitolassamme Tuusulassa käpäläväen kelpaa kyllä olla!

Koirahoitola Peti & Murkina on monen murren suosikkipaikka. Tuo meille koira hoitoon päiväksi tai koko vuorokaudeksi tai tilaa meidät ulkoiluttamaan lemmikkiäsi. Koiran ulkoilutuspalvelu toimii 15 km säteellä hoitolasta, kuten Vantaan, Järvenpään, Nurmijärven ja Keravan alueilla.

Meillä on hyvät, turvalliset oltavat sisällä ja ulkona. Paikkoja on neljä. Jokaisella koiralla on omat sisätilat ja pedit. Aidatulta pihaltamme löytyy lääniä 150 m² verran, viereisissä metsissä tehdään haistelu- ja juoksulenkkejä ja koira pidetään muutenkin aktiivisena pitkin päivää. Toki otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon lemmikin yksilölliset tarpeet ja terveydentilan.

Lue seuraavasta lisää, ota yhteyttä ja tiedustele sopivaa hoitomuotoa! Hinnasto löytyy täältä ja lemmikin hoitosopimus täältä.

Koiran päivähoito

Päivähoito tarkoittaa sitä, että omistaja tuo pääsääntöisesti lemmikin klo 7.00–9.00 välisenä aikana hoitoon ja lemmikki haetaan klo 16.00–18.00 välisenä aikana. Poikkeavat tuonti- ja hakuajat sovitaan etukäteen. Päivähoidon aikana koirat ruokitaan omistajan kanssa sovitun mukaisesti omistajan mukanaan tuomalla ruoalla. Päivähoitoon kuuluu n. 20 minuutin lenkitys sekä ulkoilua ulkotarhassa sään mukaan. Jokaisella koiralla on oma sisätilansa. Saman perheen koirat voivat olla samassa tilassa.

Koiran vuorokausihoito

Vuorokausihoito tarkoittaa sitä, että lemmikki tuodaan hoitoon vähintään 24 tunniksi. Maksu suoritetaan täysimääräisenä jokaiselta alkavalta vuorokaudelta. Tuonti- ja hakuajat sovitaan etukäteen. Täyshoidon aikana koirat ruokitaan omistajan kanssa sovitun mukaisesti omistajan mukanaan tuomalla ruoalla. Hoitoon kuuluu kaksi n. 20 minuutin pituista lenkitystä sekä ulkoilua ulkotarhassa sään mukaan. Jokaisella koiralla on oma tilansa. Saman perheen koirat voivat olla samassa tilassa.

Yleistä hoidoista

Koiralle tulee tuoda omat ruoat mukana. Koiralle voi tuoda myös omat herkut ja purtavat. Hoitolassa on kupit ruokaa ja vettä varten.

Hoitotiloissa on omat pedit. Koiranomistajalla on kuitenkin myös mahdollisuus tuoda koiralleen oma peti sekä koiralle tuttuja leluja tms.

Koiralla tulee olla mukana koirankestävä hihna ja panta / valjaat lenkityksiä varten. Tarkista kuljetusvälineet ennen koirasi tuontia hoitoon.

Päivähoitoon sisältyy yksi lenkitys (n. 20 min) ja ulkoilua ulkotarhassa. Vuorokausihoitoon sisältyy kaksi lenkitystä (noin 20 min) ja ulkoilua ulkotarhassa.

Koiran ulkoilutuspalvelu / Virikkeellistäminen

Koiran ulkoilutuspalvelu tarkoittaa sitä, että lemmikki noudetaan kotoa ja sitä ulkoilutetaan sen omassa lähiympäristössä tunnin ajan. Ulkoiluttamispalvelua tarjotaan 15 km:n säteellä koirahoitolasta.

Kun ajatuksissasi on saada koira hoitoon, hyvään sellaiseen

Ota rohkeasti yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää ja toivotamme sinut kera karvaisen kumppanisi lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan koirahoitolaamme Tuusulaan, osoitteeseen Seunamäentie 11. Koirasi on meillä hyvissä, välittävissä käsissä ja viettää kuin pientä koirannäköistä lomapäivää kaikkea kivaa puuhastellen.